Alex Zaagt Custom made eetbank


Alexander Schoneveld /
Alex Zaagt

Alexander Schoneveld / Alex Zaagt

Custom made bank

voor bij de eettafel

 

 

Opdracht

In samenwerking met Alex Zaagt een grote vaste bank voor bij de eettafel gemaakt, waarvoor Meesterlijk Stofferen de zitting en rug heeft mogen stofferen. De bank is volledig naar de wensen van de klant op maat gemaakt.

 

Stoffen

De stoffering van de zitting van de bank is uitgevoerd met Dinamica Classica van Vyva Fabrics in de kleur Pacific blue. Deze meubelstof heeft een circulair karakter omdat het gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. De stof heeft een zeer hoge slijtvastheid en kleurechtheid, en is eenvoudig te reinigen. De grijskleurige rug van de bank is gestoffeerd met de meubelstof Jorvik van Keymer Essential Fabrics. De stof bestaat uit een combinatie van meer dan 80% wol, linnen en acryl. Het geeft deze meubelstof een warme en comfortabele uitstraling, en heeft een hoge slijtvastheid en hoge lichtechtheid. De gele stofknopen in de rug van de bank zijn van Gabriel. De gele kleur komt terug in de andere stoelen van de klant.

 

Eindresulaat

Volledig nieuwe stoffering met Dinamica van Vyva Fabrics en Jorvik van Keymer voor een custom made bank bij de eettafel van de klant.

Eindresultaat

Klant

Zakelijk, eindgebruiker particulier

Designer

Alexander Schoneveld

Merk

Alex Zaagt

Gerealiseerd

Stofferen van een custom made bank voor bij de eettafel

Contact

 

Meesterlijk Stofferen is open op afspraak, ook in het weekend of op feestdagen!

Bel, e-mail of app even en vraag naar de mogelijkheden.