Stoffen


De stoffen

De stoffen

 

Met hoogwaardige meubelstoffen krijgen kwaliteitmeubels als banken, stoelen of fauteuils weer een geheel nieuwe look. Meesterlijk Stofferen verkoopt onder andere stoffen uit de collecties van De Ploeg, Kvadrat, Bute Fabrics, Keymer Essential Fabrics, Vyva Fabrics, Kirkby Designs (Romo Group), Gabriel en Oniro, echt leder en kunstleder/skai van Van Leeuwen Leder of Ohmann Leathers, en natuurlijk ook outdoor stoffen van Sunbrella.

Door uw meubel opnieuw te laten bekleden, draagt u een steentje bij aan de circulaire economie. Het kiezen van een nieuwe stoffering is dan een milieubewuste en duurzame keuze.

 

De gekozen leveranciers hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij produceren bijvoorbeeld op lokaal niveau en werken CO2-neutraal of ecologisch verantwoord. Dit geldt voor het leder van Van Leeuwen Leder en de eersteklas wollen stoffen van Bute Fabrics of Kvadrat met Ecolabel. Andere leveranciers zoals Kirkby Designs en Vyva Fabrics recyclen materialen voor het maken van nieuwe meubelstoffen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bijvoorbeeld door plastics (o.a. uit de plastic soup) om te vormen naar uitstekende meubelstoffen en kunstleer.

 

Alle stoffen zijn te bewonderen in het stoffeeratelier te Rotterdam. Wilt u de stoffen thuis bekijken en matchen bij de rest van uw interieur? Geen probleem! Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Portfolio

 

Elk meubelstuk dat bij de stoffeerderij binnenkomt is uniek. Daarom is het stofferen altijd maatwerk, dat met uitzonderlijke precisie gebeurt. Daarbij vindt er advisering plaats op het gebied van zowel materiaal- en stofkeuze als de stoffeerkosten. Meesterlijk Stofferen is trots op de getransformeerde meesterwerken en laat graag het eindresultaat zien!

Vintage shop

 

Soms valt het oog op prachtige designmeubelen die schreeuwen om een nieuwe buitenkant. Nadat ze voorzien zijn van hersteld binnenwerk en een nieuwe stof, worden deze vintage stukken bij Meesterlijk Stofferen verkocht.


Van de restanten nieuwe stof en leer worden er in de meubelstoffeerderij overigens ook unieke tassen en sierkussens gemaakt! Deze zijn eveneens te koop.

Contact

 

Meesterlijk Stofferen is open op afspraak, ook in het weekend of op feestdagen!

Bel, e-mail of app even en vraag naar de mogelijkheden.

unsplash