Vintage Shop

Designmeubels, vintage en retro

Naast het herstofferen in opdracht stoffeert Meesterlijk Stofferen ook "rescue" designmeubels. Soms loop je tegen een designstoeltje of -fauteuil aan dat schreeuwt om hergebruik en een nieuw leven. Nadat ze voorzien zijn van nieuw binnenwerk, vaak met een opgeknapt of gerestaureerd (buis)frame en opnieuw gestoffeerd naar eigen smaak, worden de vernieuwde meubels bij Meesterlijk Stofferen verkocht. Onderstaande vintage, retro en designmeubels zijn te koop. 
Kom gerust langs om een kijkje te nemen, neem daarvoor even contact op via e-mail, appje of bel. De modellen die nu nog in originele staat te koop staan, zijn natuurlijk te stofferen in een stof naar jouw keuze. Informeer naar de mogelijkheden en prijskorting op het model bij herstoffering!

 

Upcycle tassen

Praktisch design, duurzaam en handgemaakt uit restmaterialen leder, kunstleder en stof. Een overzicht van de unieke tassen die te koop zijn in de tassenshop.
Kom gerust langs om tassen te bekijken, neem daarvoor contact op via e-mail of een appje of bel.

 

Upcycle sierkussens

Restanten van de hoogwaardige meubelstoffen worden getransformeerd in unieke sierkussens van hoge kwaliteit en uitstraling. De kussens zijn in verschillende maten te verkrijgen en vormen een kleurrijke aanvulling voor uw bank of fauteuil. Door het gebruik van restanten is ieder sierkussen uniek in zijn design!


Een overzicht van de unieke kussens van Meesterlijk Stofferen die te koop zijn in Shop Meesterlijke Sierkussens. Kom gerust langs om sierkussens te bekijken, neem daarvoor even contact op via e-mail of een appje of bel.

Contact

 

Meesterlijk Stofferen is open op afspraak, ook in het weekend of op feestdagen!

Bel, e-mail of app even en vraag naar de mogelijkheden.

unsplash